21 Ocak 2011 Cuma

Rakip Tanıtımları-2

Kadınlar liginde ise, All Star arasından sonra Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde lig maçları oynanacak.Ligde ikili averaj ile ikinci sırada yer alan takımımız, geçen sezon takımımızı çalıştıran Zafer Kalaycıoğlu'nun takımı Mersin Büyük Şehir Belediye'yi konuk edecek.

Mersin Büyük Şehir Belediye
Kadın basketbol takımımız Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin 13.haftasında Abdi İpekçi Arena'da Mersin Büyük Şehir Belediye'yi konuk edecek.Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde bu hafta yayınlanacak tek maç olan bu maçı cumartesi günü saat 17:00 Galatasaray Tv yayınlayacak.

Ligin 2.haftasında deplasmanda oynadığımız maçtan 5 dakikalık özet;

Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçı zorlanmamıza rağmen 76-69 kazanmıştık.

Rakip Mersin Büyük Şehir Belediye takımı, ligde aldığı 5 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile ligde 9.sırada yer alıyor.Deplasmanda oynadıkları 6 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler.Aldıkları galibiyeti de Akatlar Spor salonunda Beşiktaş karşısında almışlar.Deplasmanda aldıkları yenilgiler içerisinde, Panküp Kayseri Şeker ve Fenerbahçe gibi ligin üst sıralarında yer alan takımlar bulunuyor.Mersin Büyük Şehir Belediyesi deplasmanda oynadıkları  6 maçta, potasında ortalama 70 sayı görmüş.Deplasmanlarda oynadıkları maçlarda ise rakip takım potalarına ortalama 61.5 sayı göndermişler.

Bizim takımımız ise evinde oynadığı 6 maçı da kazandı.Bu sezon ev sahibi olarak çıktığımız 11 maçta sadece 1 mağlubiyet aldığımızı da ekleyelim.Evimizde oynadığımız 6 maçta, rakip potalara ortalama 77.5 sayı göndermişiz. Bu 6 maçta potamızda ise, ortalama 60 sayı görmüşüz. Ek olarak ligde en az sayı yiyen takım durumunda olduğumuzu da belirtelim.

Mersin Büyük Şehir Belediye takımının en verimli oyuncuları ise; ortalama 12.7 sayı ortalamasıyla oynayan Costance Jinks, ligin ilk yarısında ki maçta 20 sayıyla maçın en skorer ismi olan ve lig genelinde 10.7 sayı ortalama ile oynayan Tuğba Talaşlıoğlu, 10.4 sayı 8.8 ribaunt ortalamasıyla  oynayan Erlana Larkins ve 10.4 sayı 7.1 ribaunt ortalamasıyla oynayan Chanelle Mokango rakip takımın en verimli oyuncu durumundalar...

Mersin lige üst üste 4 mağlubiyet alarak girmişti ama sonradan durumu toparladı.USK Prag maçını kazanarak Euroleague'de son 16'ya kalan takımımızın morali bu maçta bayağı üst seviyede olacaktır.Bu moralle takım bu maçı da kazanacaktır.Yasemen'in son antrenmanda sakatlandığı ve bu maçta oynayamayacağını da ekleyelim.

İzmir Büyük Şehir Belediye
Beşiktaş galibiyetiyle bizleri mutlu etmeye devam eden yenilgisiz Engelsiz aslanlar ise, Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde geçmişte şampiyon olmuş şimdi ise, ligde Beşiktaş'dan sonra en güçlü rakibimiz olan İzmir Büyük Şehir Belediye'yi konuk edecek.Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginin 9. haftasında ki bu maç Ahmet Cömer Spor Salonunda pazar günü saat 12:00'da oynanacak.

İzmir Büyük Şehir Belediye ligde aldığı 6 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile ligde 3.sırada yer alıyor.Oynadıkları 8 maçta ortalama 70 sayı ortalama ile oynuyorlar.Potalarında ise ortalama 54 sayı görüyorlar.

Bizim takımımız ise ligde oynadığı 8 maçı da kazandı ve ligde zirvede bulunuyor.Bu oynanılan 8 maçta takımımız, rakip potalara ortalama 93.7 sayı göndermiş.Potamızda ise ortalama 44.6 sayı görmüşüz.Ligde en fazla sayı atan ve en az sayı yiyen takım durumundayız.Engelsiz aslanlar için parkede sadece 1 sonuç var o da galibiyet...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder