15 Ocak 2011 Cumartesi

Ufukta Görünen Avrupa Kupalarında ki Fenerbahçe Derbisi

Euroleague'de son maçlar öncesi hala gruptan çıkmayı garantileyemedik.Gruptan çıkıp son 16 takım arasına kalabilmemiz için, 19 Ocak çarşamba günü Çek temsilcisi USK Prag takımıyla Abdi İpekçi Arena da oynayacağımız maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.Kazanamadığımız takdirde Avrupa serüvenimiz noktalanmış olacak.


Bu yukarıya astığım tablo, şu anda son 16 takım arasında ki puan durumudur.Son maçlar oynandıktan sonra oluşan puan durumuna göre rakibimiz de belli olacak.Eğer son hafta USK Prag takımını yenersek son 16 takım arasına gireceğiz.Eğer Çek temsilcisini yenersek, büyük ihtimal ile 16.sırada kalacağız.16. olarak son 16 takım arasına kalırsak grupların en başarılı takımıyla eşleşmiş olacağız.Şu anda grupların en başarılı takımı, Boğaz'ın karşı yakasında ki ezeli rakibimiz Fenerbahçe...  (1. takım 16 ile 2. takım 15 ile diye devam ediyor. )


Eğer Prag maçını kazanırsak, altta yazacağım maçların sonuçları da bizi ilgilendirecek.
19 Ocak Pecs 2010-Cras Basket Taranto
19 Ocak Fenerbahçe-UMMC Ekaterinburg


*UMMC Ekaterinburg, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe'yi 3 sayı farkla yenerse ve Taranto deplasmanda 29 sayı farkla kazanamazsa UMMC Ekaterinburg 1. olacak ve muhtemelen bizimle eşleşecek.
*Fenerbahçe, 2 sayı altında yenilir veya maçı kazanırsa grupların en başarılı takımı olacak ve büyük ihtimalle bizimle eşleşecek.
*Cras Basket Taranto, deplasmanda Pecs 2010 takımını farklı geçip Fenerbahçe-UMMC maçının sonucuna göre rakibimiz olma olasılığı olan takımlardan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder