24 Ocak 2011 Pazartesi

Rakibimiz; Asefa Estudiantes (Euro Cup)

Erkek basketbol takımımız; Euro Cup ikinci tur gruplarında ki ikinci maçında yarın İspanyol temsilcisi Asefa Estudiantes'i konuk edecek.Mücadele 20:30'da başlayacak Galatasaray Tv ve Eurosport2'den yayınlanacak.


Asefa Estudiantes


Euro Cup ilk gruplarında oynadıkları 6 maçta, 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet aldılar.Rakibimiz evlerinde oynadıkları maçlarda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı..Aldıkları 1 mağlubiyeti de grubu yenilgisiz lider kapatan ve bu kupanın favorilerinden olan Benetton Basket Bwin takımına karşı aldılar.Evlerinde aldıkları 2 galibiyet dışında ki galibiyeti ise, Euro Cup'da ki 32 takım arasında galibiyet alamayan 2 takımdan biri olan Chorale Roanne takımına karşı almışlar.Grupta ki 2 maçta da Chorale Roanne takımını yenen Asefa Estudiantes, ev sahibi oldukları maçta Paok'u 11 sayı farkla 88-77 yenmiş.Deplasmanda ise, 5 sayı farkla 77-72 kaybetmişler.Yunan takımı Paok da 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet almasına rağmen ikili averajda üstün olan Asefa Estudiantes F grubunu ikinci sırada bitirerek son 16 takım arasına kalmayı başarmış.


Euro Cup ikinci tur gruplarına ise, evlerinde oynadıkları ilk maçta Çek temsilcisi CEZ Nymburk'u 87-80 yenerek Euro Cup ikinci tur gruplarına iyi bir başlangıç yaptılar.


İki Takımın İstatistik Liderleri;


İki takımda da birer önemli eksik var. Asefa Estudiantes'in kaptanı Arjantinli oyuncu Jasen Hernan Sancho bize karşı forma giyemeyecek.Bizde ise Tutku Açık bu maçta forma giyemeyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder