14 Ocak 2011 Cuma

Cev Cup; Galatasaray Medical Park

Voleybol da Avrupa'nın ikinci prestijli kupası olan Cev Cup da Galatasaray Medical Park, deplasmanda 3-0 kazandığı maçın rövanşında Bosna Hersek'in Jedinstvo Brcko takımını Burhan Felek Spor Salonunda konuk etti.

Deplasmanda 25-22, 25-19 ve 25-23’lük  setlerle 3-0 kazanan takımımız, Burhan Felek Spor Salonunda oynanan rövanş maçını da 25-19, 25-6 ve 25-13'lük setlerle 3-0 kazandı ve bir üst tura yükseldi.Bir önce ki turda Panathinaikos'un çekilmesiyle bizimle oynama şansı kazanan Bosna Hersek şampiyonu Jedinstvo Brcko takımı, bir tur önce elediğimiz Olympiakos takımından daha kötü bir takım görüntüsü çizdi.

Bir üst turda ki rakibimiz bugün oynanan maçlardan sonra belli oldu.Rakibimiz, deplasmanda 3-1 yendiği Fransız ekibi Rocheville Le Cannet'i evinde de 3-0 ile geçen Avusturya temsilcisi Post Schwechat oldu.Avusturya temsilcisi Post Schwechat ile ilk maçı deplasmanda oynayacağız.Henüz maçın tarihi ve saati belli olmadı ama Cev'in sitesine göre deplasmanda oynayacağımız ilk maç, 1/2/3 şubat tarihlerinde oynanacak.İstanbul da ki rövanş maçının tarihi ise, 8/9/10 şubat olacak. 

Eğer Avusturya takımını da elersek Çeyrek finalde rakiplerimiz, Cev Şampiyonlar liginden gelen takımlar olacak.Şampiyonlar Ligi gruplarının en kötü üçüncüleri, İtalyan Foppapedretti Bergamo ve Fransız temsilcisi Asptt Mulhouse ile şampiyonlar ligi gruplarının en iyi dördüncü takımları, Sırp takımı Crvena Zvezda Beograd ve Polonya takımı Budowlani Lodz takımlarından biri olacak.


3 yorum:

  1. Ben hem biz, hem Galatasaray çeyrek finale çıktık sanıyordum. Sanırım çeyrek finale bir tur daha varmış.

    Ne tuhaf bir statü bu.

    YanıtlaSil
  2. Evet çeyrek finale 1 tur daha var.Cev statüyü bu sene biraz değiştirdi.Bu turu geçtikten sonra Şampiyonlar Liginden gelecek takımlarla eşleşecek takımlarımız...(En kötü 3. ve en iyi 4.takımlar)Geçen sezonun şampiyonu da var bu takımlar arasında :)

    Ayrıca bu sene F4'de yok.Bu kupanın finali bile çift maçlı olacak.

    YanıtlaSil
  3. Kendi blogumda çeyrek finale çıktığımızı yazmıştım, Cev yüzünden rezil oldum desene :) teşekkürler bilgiler için.

    YanıtlaSil