12 Mart 2011 Cumartesi

Alman, İspanyol Hiç Farketmez!

Engelsiz Aslanlar'ımız Şampiyonlar Ligi eleme grubu müsabakasında İspanyol Fundaction Grupa Norte'yi 68-59 mağlup ederek ikinci maçından da galip ayrılmış oldu.

Maça Matt Scott'ı az kullanma tercihi ile başlayan koçumuz Sedat İncesu maçın son periyoda kadar İspanyol ekibin kontrolü altında gitmesine izin verdi. Hatta ikinci çeyrekte fark bir ara İspanyol ekibin lehine 7 sayıya kadar çıkmıştı. Çeyrek sonunda yaptığımız savunma ile ilk yarıyı 43-45 geride tamamladık.

Üçüncü çeyrekte her iki takım da skor üretmekte zorlandı. Maçı canlı izleyemediğim için savunma kaynaklı olup olmadığı konusunda henüz bir bilgim bulunmamakta. Bu çeyrek sonunda farkı 1 sayıya indirdik: 45-46

Son periyoda iyi savunma yaparak başlayan takımımız maçın bitimine 7.13 kala 52-51 öne geçti. Daha sonra 6.11 kala gelen Tucek - Matt değişikliği bize maçı getirdi. Kısa süre oyunda kalan Matt Scott oyuna her iki yönde de katkı yaparak (Hücumda asist olarak katkı yaptığını, skor üretemediğini belirtelim.) farkı 10 sayıya kadar çıkartmamızı sağladı. Akşamki maç düşünülerek Matt Scott tekrar Tucek ile değişirken, Engelsiz Aslanlar'ımız maçı 68-59 kazandılar.

İstatistikler:


Filipski 24 sayıyla en skorer ismimiz olurken, bunun yanı sıra 7 ribaunt 2 asistlik bir katkı verdi.

Özgür ise attığı 19 sayının yanı sıra 8 ribaunt, 9 asist ve 3 top çalma ile günün yıldızlarındandı.

Petr Tucek ise aldığı 10 ribaunt ile takımımızın en çok ribaunt alan oyuncusu oldu.

Üçüncü maçımızda bugün saat 16.45'te Anmic Sassari ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder