14 Mart 2011 Pazartesi

Finaldeki Rakip Tarsus Belediye

Spor Toto Türkiye Kupası yarı finalinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 63-60 mağlup ederek finale yükselen takımımızın rakibi, yarı finalde Beşiktaş'ı 68-63 yenen Tarsus Belediye oldu. Türkiye Kupasında ilk defa final oynayacak Tarsus Belediye ile Pazartesi günü yani yarın saat 17:30'da karşılaşacağız.

Tarsus Belediye oynadığı son 10 maçı kazanarak karşımıza çıkacak. Bu yakaladıkları 10 maçlık galibiyet serisinin içerisinde bizim takımımızda bulunuyor. Son yenilgisini 2 ay önce alan Tarsus'un en etkili oyuncuları, Wnba'de New York Liberty forması giyen Planette Pierson, yine Wnba'de Sylvia Fowles'ın takım arkadaşı olan Dominique Canty ve eski oyuncumuz Kübra Siyahdemir...

Planette Pierson, uzatmaya giden Mersin maçında cezası nedeniyle oynayamamıştı. Yarı Finalde Beşiktaş'a karşı  20 sayı ve 11 ribaundluk performansı ile MVP seçildi. Bizimle oynadıkları lig maçında da 18 sayıyla takımının en skorer ismi olmuştu. Bir diğer etkili isim Dominuque Canty ise, 68-62 kazandıkları maçta potamıza 17 sayı göndermişti. Planette Pierson ile birlikte galibiyet serimize son vermişlerdi. Bir dönem takımımızda da forma giyen Kübra Siyahdemir ise, takımın bir diğer verimli ismi... Türkiye Kupası çeyrek finalinde Mersin Bşb maçının kazanılmasında büyük payı olan Kübra Siyahdemir, yarı finalde de Beşiktaş'a karşı çok iyi bir oyun çıkarmıştı.

Ligde Tarsus ile oynadığımız maçların skorları;
Galatasaray 79-69 Tarsus Belediye
Galatasaray: Sylvia Fowles 19 sayı 11 ribaund ve Seimone Augustus 16 sayı
Tarsus Belediye: Plannette Pierson 22 sayı ve 9 ribaund ve Dominique Canty 17 sayı 5 asist
Tarsus Belediye 68-62 Galatasaray
Galatasaray: Sylvia Fowles 22 sayı 9 ribaund ve Seimone Augustus 17 sayı
Tarsus Belediye:  Plannette Pierson  18 sayı ve Dominique Canty 17 sayı 9 asist

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder