23 Mayıs 2011 Pazartesi

Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginde Play Off Programı

Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligini ilk 4 sırada tamamlayan takımlar Play Off oynama hakkı kazanacak. Bu 4 takımda son hafta öncesinde belli oldu. Yenilgisiz lider Engelsiz Aslanlarımız, şampiyonlukta ki en güçlü rakibimiz Beşiktaş, İzmir Büyük Şehir Belediye ve Kıbrıs temsilcisi KKTCell play off oynamaya hak kazandı. Geçen sezon Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde play off uygulanmadan ligi noktalamışlardı. Bunun en büyük sebebi maddi problemler idi. Bu sezon ise, farklı bir statü olacak. Play offlar 2 aşamadan oynanacak. İlk ayak, Lefkoşa'da 27-28-29 Mayıs tarihlerinde oynanacak. İkinci bölüm ise, İstanbul'da 3-4-5 Haziran tarihlerinde oynanacak. En fazla galibiyet alan takım şampiyon olacak. Eğer ilk iki sırada ki iki takımın galibiyet serisi eşitse, iki takımın aralarında oynadıkları maçlara bakılacak.


İlk paragrafta belirttiğim gibi Play off 2 aşamadan oluşacak. Kıbrıs'ta gerçekleştirecek olan İlk aşama programı açıklandı.


Kıbrıs'da ki İlk Aşamanın Programı

27 Mayıs Cuma
15.00 KKTC Turkcell - Galatasaray
17.00 İzmir Büyükşehir Belediye - Beşiktaş
28 Mayıs Cumartesi
17.00 İzmir Büyükşehir Belediye - Galatasaray
19.00 Beşiktaş - KKTC Turkcell
29 Mayıs Pazar
15.00 İzmir Büyükşehir Belediye - KKTC Turkcell
17.00 Beşiktaş - Galatasaray

Beşiktaş ile oynayacağımız maçlar ligin şampiyonunu belirleyecektir. Diğer iki takım üçüncülük için yarışacaklar. Kıbrıs'da oynanacak maçları yayınlayan herhangi bir kanal yok ama ikinci aşama olan İstanbul'da ki karşılaşmaların bir çoğunu Trt yayınlayacakmış. (İstanbul Programı henüz belli değil.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder