22 Mayıs 2011 Pazar

Hazırlık Maçı Efes Pilsen 94-92 Galatasaray

Beko Basketbol Ligi play off yarı finalinde rakibini bekleyen erkek basketbol takımımız, bugün Sinan Erdem Spor Salonunda Efes Pilsen ile bir hazırlık maçı yaptı. İlk yarısını 54-50 önde tamamladığımız karşılaşmadan 94-92 mağlup ayrıldık.


Büyük bir bölümünü üstün oynadığımız ilk periyotu 22-21 önde tamamlamışız. Efes Pilsen bu periyotta hiç öne geçememiş. İlk yarıyı 54-50 önde tamamlamışız. Üçüncü periyotu 76-73 maçı da 94-90lık skor ile kaybetmişiz.


Efes Pilsen resmi sitesinden sadece kendi takımının istatistiklerini yayınladığı için bizim oyuncularımızın skor dağılımı henüz elime geçmedi.


Son Beşiktaş maçından bugüne tam 1 hafta olmuştu. Maç ritmini kaybetmemek için böyle bir hazırlık maçı yapılması hem Efes Pilsen hemde takımımız adına olumlu olacaktır. 


Kerem Tunçeri Galatasaray Alt yapısından çıkmış ve Milli takımlarda düzenli oynayan son oyuncu... Yaklaşık 10 yıldır alt yapımızdan çıkmış bir oyuncu A Milli Basketbol Takımımızda düzenli olarak oynayamamıştı. Aslan armayı taşıyan Göksenin Köksal ise, bu zinciri kırabileceğini inandığımız genç yeteneğimiz... Gelecek sezon umarım ikisini de Aslan arma ile parkelerde izleriz.


P.S: Resimler Efes Pilsen resmi sitesinden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder