28 Mayıs 2011 Cumartesi

Oyuncularımızın Milli Takımlar'daki Performansı

Antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu önderliğinde A Milli Kadın Basketbol Takımımız, Antalya'da düzenlenen Kepez Turnuvasının üçüncü gününde Karadağ ile karşılaştı. Genç bir kadroyla oynayan Millilerimiz,  Karadağ'a 71-52 yenilmesine rağmen turnuvanın şampiyonu oldu.


Karadağ'a karşı Milli Takımımızda sadece 1 Galatasaraylı oynadı. Karşılaşmada forma giyen tek aslan olan Gülşah Gümüşay, karşılaşmayı 8 sayı ile tamamladı. Işıl Alben, Tuğba Palazoğlu, Şaziye İvegin ve Bahar Çağlar karşılaşmayı tribünden takip ettiler.


P.S: Federasyon ayrıntılı istatistikleri sitesinden çabuk kaldırdığı için şut performansını yazamıyorum.


Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren İspanya Milli Takımı, Segovia Turnuvasında Küba ile karşılaştı. Yeni transferimiz Alba Torrens bu karşılaşmada yaklaşık 25 dakika süre aldı. Alba Torrens, 3/9 iki sayı 1/2 üç sayı ve 2/2 serbest atışlık şut performansıyla oynadığı karşılaşmayı 11 sayı ile tamamladı. Alba, 11 sayının yanı sıra 3 ribaund ve 3 asist ile takımına katkı yaptı. 


İspanya, Segovia Turnuvasında yarın Kanada ile bir maç daha yapacak. Bu turnuvanın ardından 2-4 Haziran aylarında Milli Takımımızın da yer alacağı Linares turnuvasına ev sahipliği yapacaklar. Alba Torrens gelecek sezon ki takım arkadaşlarına bu turnuvada rakip olarak oynayacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder