27 Mayıs 2011 Cuma

Kepez Turnuvası 2. Gün Raporu

Avrupa Şampiyonasına hazırlanan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, Antalya'da düzenlenen Kepez Turnuvasının ikinci gününde Büyük Britanya ile karşılaştı. İlk günün iki kazananını karşı karşıya getiren maçı A Milli Kadın Basketbol Takımımız, 73-51 kazanarak 2/2 yaptı. Karşılaşmada 3 Galatasaray armasını taşıyan oyuncu forma giydi.
İlk gün forma giyen Işıl Alben ve Şaziye İvegin bu maçta tribünde idiler. İlk maçta da oynayan Bahar Çağlar ise bu maçta da oynadı ve yine maçı çift haneli skorla tamamladı. Bahar Çağlar karşılaşmayı 12 sayı, 3 ribaund ve 4 asistle tamamladı. Dün oynanılan Hırvatistan maçında da 12 sayılık katkı yapan Bahar Çağlar, istikrarlı oyununu devam ettirmiş.
Hırvatistan maçını tribünden takip eden Tuğba Palazoğlu Büyük Britanya'ya karşı çok iyi performans gösterdi ve takımımızın en fazla asist yapan oyuncusu oldu. Tuğba, 6 asistlik katkısının yanında 6 sayı ve 3 ribaundluk performansıyla maçı tamamladı. Yine turnuvanın ilk gününde oynamayan Gülşah Gümüşay, Büyük Britanya'ya karşı oynadı ve maçı 3 sayı ile tamamladı.


A Milli Kadın Basketbol Takımımız, turnuvanın üçüncü gününde Karadağ ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 18:15'de başlayacak ve federasyonun sitesi http://www.tbftv.org/ tarafından naklen yayınlanacak. Karadağ turnuvada oynadığı 2 maçı da kaybetmişti.


Wnba'de Sylvia Fowles'ın formasını giydiği Chicago Sky, Washington Mysticks ile oynadığı karşılaşmadan 66-55 mağlup ayrıldı. Sylvia Fowles karşılaşmada yaklaşık 24 dakika süre aldı. Big Syl, 4/12 gibi kötü bir şut yüzdesiyle oynadığı karşılaşmada rakip potalara 10 sayı gönderdi. Ayrıca 10 sayılık katkısının yanında takımına 6 ribundluk katkıda bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder