13 Şubat 2011 Pazar

Şampiyonluk Yolu Açıldı

Engelsiz aslanlar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Liginin ikinci yarısının ilk maçında şampiyonlukta ki  en önemli rakibi Beşiktaş ile Beşiktaş Süleyman Seba Spor Salonunda karşılaştı.Rakibini dördüncü periyotta ki muhteşem oyunuyla 96-79 geçen takımımız yenilgisiz liderliğini bu hafta da sürdürdü.
Beşiktaş maça aşırı motive olmuş şekilde başlamış ve taraftarının desteğiyle de ilk periyotu 21-20 önde kapatmış.İkinci periyotta ise, parkede başa baş geçen müthiş mücadele olmuş ve periyotun sonunu iyi oynayan takımımız ilk yarıyı 41-45 önde  kapatmış.İkinci yarıda da maça motive olmuş Beşiktaş'a karşı zorlansak da sürekli  takımımız önde kalmayı başarmış. Üçüncü periyotun skoru 66-60 bizim üstünlüğümüz ile geçilmiş.Dördüncü ve son çeyrek de ise, takımımız müthiş bir performans gösterip Beşiktaş potalarına 30 sayı yollamış ve maçı da 17 sayı farkla 96-79 kazanmayı bilmiş.

Takımımız da, Özgür Gürbulak attığı 25 sayı ile takımımızın en skorer ismi olurken, Mateuzs Filipski 22, Matt Scott 20 ve İsmail Ar 16 sayı ile takımımızın kazanmasını sağlamışlar.

Ligde böylece 10. galibiyetimizi almış olduk.Gelecek hafta, bu hafta ligin güçlü ekiplerinden İzmir Büyük Şehir Belediye'ye uzatmalarda 78-73 yenilen Şanlıurfa Engelliler ile karşılaşacağız.Ligin ilk yarısında oynadığımız maçı 104-50 kazanmıştık.

Bu arada geçen sezon da kadromuzda bulunan ve bu sezon başında İzmir Büyük Şehir Belediye forması giyen Seyran Orman Kurt'u transfer ettik.
Tekrar Hoş Geldin Aslan Armaya Seyran Orman Kurt !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder