4 Şubat 2011 Cuma

Euro Cup da Taraftar Sayıları

Euro Cup Son 16 Grupları 1.ve 2.Hafta

Euro Cup son 16 grupların da ilk 2 hafta geride kalırken, bütün takımlar evlerinde maçlarını oynadılar. Ev sahibi olarak en fazla seyirci, 2. hafta da Alba Berlin'in Yunan temsilcisi Panellinios'u konuk ettiği maçı izlemiş.En düşük seyirci ise, ilk haftada oynanan Panellinios-Cajasol Sevilla maçını izlemiş.Turnuvanın resmi sitesi www.eurocupbasketball.com 'un derlemesine göre taraftar sayıları;
                                               Euro Cup Son 16 Grupları 1. ve 2. Hafta

EuroCup gruplarında 3.hafta da ise, en fazla seyirci Cajasol Sevilla'nun  Alman temsilcisi Alba Berlin'i konuk ettiği maçı izlemişler.En az seyirci sayısı ise, Euro Cup son 16 gruplarının ilk maçında da en az seyirciye oynayan Panellinios'un İtalyan temsilcisi Benetton Treviso'yu konuk ettiği maçı izlemiş.Bu maçta Recep Ankaralı da görev yaptı.Yine bir Türk hakemi olan Rüştü Nuran'ın yönettiği Cedevita Zagrep-Gran Kanarya maçında ise, en az seyirciye oynanan ikinci maç olmuş.

Bizim takımımız ise, Cez Nymburk maçında en az seyirciye oynadığı maç oldu.En fazla seyirciye Euro Cup ilk gruplarında Yunan temsilcisi Panellionus'u konuk ettiğimiz maçta oynamıştık.O maçta tribünde ki seyirci sayımız 3140 idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder