29 Ağustos 2011 Pazartesi

Prince Maç Kazandırdı!

Wnba'de forma giyen 4 oyuncumuz dün gece takımlarıyla maçlara çıktılar. Diana Taurasili Phoenix Mercury, deplasmanda Washington Mysticks'i zorlanmadan 86-79 ile geçti. Tina Charleslı Connecticut Sun, deplasmanda Wnba'de en az galibiyeti olan ama son zamanlardaki çıkışıyla dikkat çeken Tulsa Shock'a 82-73 yenilerek sürpriz bir mağlubiyet aldılar. Sylvia Fowles ve Epiphanny Princeli Chivago Sky ise, evinde New York Liberty'i konuk etti. Çekişmeli geçen karşılaşmayı, oyuncumuz Epiphanny Prince'in 30 saniye kala bulduğu üçlük isabetiyle Chicago Sky 74-73 kazandı.


Evinde New York Liberty'i konuk eden Chicago Sky'da  Sylvia Fowles ilk 5 başlarken, Epiphanny Prince bençten geldi. Takımı adına karşılaşmanın en skorer iki isminden biri olan Sylvia, yaklaşık 37 dakika oynadığı karşılaşmayı, 8/12 saha içi isabetiyle 17 sayı, 14 ribaund ve 4 blok ile double double yaparak tamamladı. Bu double double Sylvia'nın 29. maçta ki 20. dounble double'u idi. Epiphanny Pirnce ise, bençten geldiği karşılaşmada yaklaşık 27 dakika süre aldı. Takımına galibiyeti getiren basketi atan Epiphanny Prince, karşılaşmayı 10 sayı ve 2 asist ile tamamladı.


New York Liberty deplasmanında maçın başından itibaren öne fırlayarak rakibine maç boyu öne geçme fırsatı vermeyen Phoenix Mercury maçı rahat kazandı. Oyuncumuz Diana Taurasi, 31 dakika parkede kaldığı maçta 6/14 saha içi isabetiyle, maçı 21 sayıyla tamamladı. Dee 21 sayısının yanında 7 asist ve 4 ribaunt ile istatistiklerini taçlandırdı ve maçın en verimli oyuncusu oldu. Ayrıca belirtmek gerekir. Dee, son 8 maçta 20 sayı barajını geçiyor.


Wnba'de galibiyet yüzdesi olarak en son sırada bulunan Tulsa Shock'a konuk alan Tina Charleslı Connecticut Sun karşılaşmadan sürpriz bir mağlubiyetle ayrıldı. Oyuncumuz Tina Charles yaklaşık 33 dakika süre aldığı karşılaşmayı, 9/13 saha içi isabetiyle, 21 sayı ve 10 ribaund ile double double yaparak tamamladı. Bu double double, Tina'nın  29. maçta ki 19. double double'u oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder