22 Ağustos 2011 Pazartesi

Erkek Voleybol Takımımız ve Hedefler

Geçen sezon takımımızda bulunan 3 yabancı oyuncuyla yollarını ayıran takımımız, gelecek sezona 3 farklı yabancı ile başlayacak. 
 
Geçen sezon takıma lig ortasında dahil olan pasör, Bulgar Andrey Zhekov ile bu sezon devam etmiyoruz. Yerini Milli Takımımızın Pasörü Ulaş Kıyak'ı transfer ederek doldurduk. Geçen sezon ki takımımızın Türk rotasyonu, bence kağıt üstünde ligin en iyisiydi. Yapılan bu hamle ile de Şampiyonluk hedefi doğrultusunda çok önemli bir adım attık. Son 2 sezondur takımımızı forma giyen smaçörler, Ashley Nemer ve Philippe Barca ile de yollarımızı ayırdık. Yerlerine Kübalı smaçörler Salvador Hidalgo ve Henry Bell transfer edildi. Geçen sezon ki kadromuzun başarılı olamamasının sebeplerinden biri bence, yabancı oyuncularımızın kalitesi idi. Bu yıl ki yabancılarımız geçen sezon ki yabancılarımıza nazaran çok daha kaliteliler...


Gelenler:
Ulaş Kıyak(Pasör), Erhan Dünge (Orta Oyuncu), Salvador Hidalgo Olivia (Smaçör), Kervin Pinerua(Pasör Çarprazı), Henry Bell Cisnero(Smaçör),  İsmail Cem Kurtar(Smaçör), Arif Gürgen (Libero) ve Serdar Semerci(Smaçör) 
Sözleşme Yenileyenler;
Caner Pekşen(Pasör),  Caner Dengin (Libero), Kemal Kıvanç Elgaz(Pasör Çarprazı), Tolga Altıntaş(Smaçör), Ahmet Pezük(Orta Oyuncu) ve Murathan Kısal (Orta Oyuncu)
Gidenler:
Philippe Barca, Ashley Nemer, Volkan Güç, Sinan Cem Tanık, Yasin Sancak ve Andrey Zhekov...


Erkek voleybol takımımız, Kadın voleybol takımımıza nazaran şampiyonlukta daha iddialı diyebilirim. Takımımız ligin favorileri Halkbank, Arkas ve şu anda durumu belirsiz olan ama takım kadrosu olarak favori gösterilen Fenerbahçe ile birlikte ligte şampiyon olabilecek takımlar arasında gösteriliyor. Geçen sezon ki Türk kadrosuna yapılan eklemeler ve yapılan yabancı oyuncu transferleri de yönetim tarafından kağıt üstünde şampiyonluk hedefi olan bir takım yaratıldı. En son 1988-1989 sezonunda şampiyonluk yaşamışız. 23 yıl önce yaşadığımız şampiyonluğa bu sezon daha bir yakınız gibi... Umarım oyuncularımız ve teknik ekipte uzun yıllardır göremediğimiz şampiyonluğa bu sezon ulaşırlar. Takımımız Challenge Cup'ta da ülkemizi temsil edecek. Orada da hedef en azından son 8 olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder