10 Ağustos 2011 Çarşamba

2011-2012 Sezonu Kombine Fiyatları



Erkek ve kadın basketbol takımlarımızın 2011-2012 sezonluk biletleri, "Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da 22 Ağustos tarihinde satışa sunulacak. Geçen sezon kombinesi olanlar için  ön satış yapılacak. Bu ayrıcalıklara sahip olacak eski kombine sahipleri, 17-20 Ağustos tarihleri arasında kombinelerini temin edebilecekler. 
GS Bonus’a 12 taksit ve % 10 indirim fırsatıyla (11 TL'den başlayan taksitlerle). Basketbol kombinesi, erkek ve kadın basketbol takımlarımızın 2011-12 sezonunda Abdi İpekçi Arena’da oynadığı tüm maçlarda geçerli olacaktır. Ayrıca gsstore.org üzerinden ön satış formuyla ayırabiliyorsunuz.

Erkek basketbol ve kadın basketbol takımımız için yapılan yatırımları göz önünde bulundurduğumuzda kombine fiyatları bence çok uygun... 
-Erkek basketbol takımımızın 15 lig maçı, 
-Tahminen 4-8 arası play off maçı, 
-Tahminen 5-10 maç arası Avrupa Kupası maçı, 
-Kadın basketbol takımımızın 11 lig maçı, 
-Tahminen 4-6 play off maçı
-Tahminen 5-10 maç arası Avrupa Kupası maçı oynayacak.
-Gelecek sezon için konuşulan Kadınlar Avrupa Ligi "Final 8" 'i için yapılan başvuru olumlu karşılanırsa maç sayısı daha da artabilir. 

Yani Abdi İpekçi Spor Salonunda tahminen 45-60 arası maç oynayacağız.  Derbi maçlarda yaşanılan bilet sıkıntılarını tekrar hatırlatayım. Geçtiğimiz sezon final serisinde 5 liralık tribün biletinin 50 liraya satıldığı bir yerde bu fiyatlar çok uygun... Bu sezon ise biletler 10 liraya satılacağı konuşuluyor. Karaborsadan şikayet eden arkadaşların kesinlikle kombine edinmesi gerekiyor. Sadece önemli maçlarda bile tribünde olmak isteyenler yapılan yatırımlar için geçen sezonun hatırına kombine almalı... Oyuncularımıza ve teknik ekibe yanlarında olduklarımızı göstermeliyiz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder