24 Temmuz 2011 Pazar

Wnba All Star'da ki 4 Galatasaraylının Performansı ( Video )

Wnba'de 12. kez düzenlenen All Star Organizasyonu dün gece San Antonio'da At&t Center'da gerçekleştirildi. Organizasyonda Doğu adına 3 ve Batı adına 1 oyuncumuz forma giydi. Karşılaşmayı 118-113 kazanan Doğu adına yeni transferlerimiz Epiphanny Prince, Tina Charles ve geçen sezonun MVP'si Sylvia Fowles forma giydi. Kaybeden Batı adına ise, yeni transferimiz Diana Taurasi forma giydi.
Kazanan Doğu ile başlayalım.Yeni transferimiz Tina Charles, Doğu adına ilk 5 başladı.Karşılaşmada 19 dakika süre alan Tina Charles, 7/9 saha içi şut isabet yüzdesiyle maçı 15 sayıyla tamamladı. Ayrıca Tina maçın sonlarına doğru her iki potanın altında da aldığı kritik ribaundlarla maçın kazanılmasında büyük pay sahibi idi. Tina, maçı 4 ribaund ile tamamladı.

Bir diğer yeni transferimiz Epiphanny Prince ise, bençten oyuna girdi. Maça yedeklerde başlamasına rağmen takımının en fazla süre alan ikinci oyuncusu olan Epiphanny, karşılaşmayı 3/7 saha içi şut isabet yüzdesiyle 8 sayıyla tamamladı.Epiphanny'nin diğer istatistikleri, 2 top çalma ve 1 asist...

Geçen sezon takımımızın en önemli süper starı olan Sylvia Fowles, bençte başladığı maçta 16 dakika gibi az bir süre oyunda kaldı. Geçen sezon ki All Star'ın Mvp'si Sylvia, 3/4 saha içi isabet yüzdesiyle maçı 6 sayıyla tamamladı. Maçta ikisi hücum olmak üzere toplam 6 ribaund alan Sylvia, ancak aldığı hücum ribaundlarından sonra sayılar üretebildi. 
Alll Star'da Batı adına forma giyen tek oyuncumuz Diana Taurasi idi. Maçın ilk yarısını 11 sayıyla en skorer oyuncu olarak tamamlayan Dee, 24 dakika süre aldığı maçı 5/14 saha içi isabet yüzdesiyle 13 sayıyla tamamladı. Dee, maçta yaptığı asistler ile daha çok ön plana çıktı. Dee, maçı 13 sayı 7 asist ve 3 ribaund ile tamamladı.

12. düzenlenen All Star organizasyonunu en değerli oyuncusu(MVP) son şampiyon Seattle Storm'un oyuncusu Swin Cash oldu. 2009 yılında da bu ödüle layık gösterilen Swin Cash, kaybeden takımdan bu ödülü kazanan ilk isim oldu. Genelde kazanan takımdan seçilen MVP ödülü bu kez kaybeden takımdan birine verildi. Wnba yönetiminin bu güzel davranışını, umarım Nba'de uygulamaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder