21 Aralık 2010 Salı

Euro Cup : Rakip Bennet Cantu

Erkek basketbol takımımız; Euro Cup grup elemeleri son maçında, İtalya'da Bennet Cantu takımına konuk olacak.Takımımızın son 16 takım arasına kalmayı garantilediği gruplarda ki formalite maçı, 20:45'de başlayacak.
Grubumuza üçüncü torbadan gelen NGC Bennet Cantu takımıyla Abdi İpekçi Arena da oynadığımız maçta, rakip takım Tutku ve Andric'in ikili oyunlarına çare bulamayınca 19 sayı farkla 76-57 kazanmıştık.Bizim için tek önemi Avrupa Kupalarında ki galibiyet sayımızın artabileceği bir maç gibi görünürken, Bennet Cantu'nun Avrupa da devam edebilmesi için çok önemli bir maç...

NGC Bennet Cantu; Euro Cup E grubunda oynadığı 5 maçta, 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile grupta 3.sırada yer alıyor.Grupta aldıkları 2 galibiyeti de evinde GasTerra Flames ve Panellinios takımlarına karşı alırken, deplasmanda oynadıkları 3 maçı ise kaybettiler.Takımımız bu grupta deplasmanda galip gelen tek takım olma özelliğini taşıyor.

Şu Ana Dek Grupta Oynadıkları Maçlar;
Bennet Cantu 72-57 Panellinios
Galatasaray  76-57 Bennet Cantu
GasTerra Flames 80-74 Bennet Cantu
Bennet Cantu 81-54 GasTerra Flames
Panellinios 59-54 Bennet Cantu

Gruptan çıkabilmeleri için; bizimle kendi evlerinde oynayacakları bu maçı kazanmaları ve grubun diğer maçı olan GasTerra Flames-Panellinios maçında, ev sahibi GasTerra Flames'in kazanmasını beklemek zorundalar...(Panellinios'un 3 galibiyeti var ama İkili averajda NGC Bennet Cantu üstün)

Euro Cup gruplarında oynadıkları 5 maçta, takımın en verimli oyuncusu 2 sezon önce Darüşşafaka forması giyen Martin Leunen... Leunen 12 sayı 3.8 ribaund ve 1.8 asist ortalamalarıyla oynuyor.

*Gürcü guard, Manuchar Markioshvili sakatlığından dolayı bize karşı forma giyemeyecek.

Kadın basketbol takımımızın bu hafta Avrupa Kupası maçı yok.Kadın basketbolda, Ocak ayının ilk haftasına dek kısa süreli bir araya gidildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder