13 Kasım 2010 Cumartesi

Maça Doğru : Efes Pilsen

Galatasaray Cafe Crown; Beko Basketbol Liginin 5.haftasın da, yarın Sinan Erdem Spor Salonun da Efes Pilsen'e konuk olacak.Maç saat 13:00'da Spormax kanalından naklen yayınlanacak.
Efes Pilsen transfer sezonunda; Zeleznik takımından Miroslav Raduljica, KK Split takımından Nikola Vujcic,Maccabi Tel Aviv takımından Andrew Wisniewski, Partizan takımından Lawrence Roberts,Türk Telekom'dan Erwin Dudley ve Air Avellino takımından eski oyuncusu Cenk Akyol'u transfer etti.Erwin Dudley; yapılan başvurudan sonra, Ersin Dağlı ismini aldı ve Türk statüsünde oynamaya hak kazandı.Efes Pilsen geçen sezon da takımda bulunan; Ender Arslan,Kerem Tunçeri,Sinan Güler,Kerem Gönlüm,Bootsy Thornton,Bostjan Nachbar ve İgor Rakocevic ile bu sezonda devam ediyor. 
Efes Pilsen, lige sürpriz şekilde Antalya Büyük Şehir Belediye mağlubiyeti ile başladı.Bu mağlubiyetten sonra Efes Pilsen; Erdemir,Karşıyaka ve Tofaş'ı yenerek üst üste 3 galibiyet aldı.Euroleague de ise; evinde oynadığı iki maçı kazanan Efes Pilsen, deplasmanda oynadığı iki maçı da kaybetti.En son perşembe günü oynanan maçta, Panathinaikos'a 23 sayı farkla 84-61 yenildiler.Yani son form durumları çokta iyi durumda değil.
Efes Pilsen de oynadığı üç maçta, ortalama 15.3 sayı ve 8 ribaunt ortalaması ile Lawrence Roberts takımın en verimli oyuncusu durumunda...Oynadığı üç maçta, 14.7 sayı ortalaması ile oynayan Bostjan Nachbar ise takımın diğer en verimli oyuncusu...

Şu ana dek oynayacağımız, en önemli ve takımın şu anda ki durumunu ortaya koyacak ciddi bir maç olacak.Efes Pilsen yönetiminin, bilet fiyatlarına çektiği  faiş 45 liralık fiyat taraftar sayısını azaltsa da takıma destek olacak belli bir kitle olacaktır.Umarım kazanır ve yolumuza devam ederiz.

1 yorum:

  1. Zor bir maç bizi bekliyor olucak sonucta Efes Pilsen kağıt üstünde cok güçlü ve favori olarak karşımıza çıkıyor. Ama geçen sene yaptıgımız gibi bu sene de yeniceğimizi düşünüyorum sadece oyundan kopmayalım ve hucumda doğru adamı ve şutu bulmaya çalışalım...

    YanıtlaSil