3 Kasım 2010 Çarşamba

Maça Doğru:Medical Park Trabzonspor

Beko Basketbol Ligi'nin 4.haftasında Medical Park Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacağız.Maç, 7 Kasım pazar saat 13.00'da oynanacak ve Spormax maçı naklen yayınlayacak.

Medical Park Trabzonspor; Trabzonspor yönetiminin 2008 yılında, Ülker'den Alpella takımını satın almasıyla, oluşturulmuş ve satın alındıktan sonra ismi değiştirilerek  Trabzonspor olmuştur.Aleaddin Yakan yönetiminde ki Trabzonspor,ilk yılında Beko Basketbol Ligine çıkmayı başaramasa da,ikinci yılında Beko Basketbol ligine yükseldi. Trabzonspor basketbol takımının ikinci yılında; Medical Park'ın isim sponsorluğunu almasıyla, takımın ismi Medical Park Trabzonspor oldu.

Transfer sezonunda; Partizan'dan Alexander Rasic, Fransa ligi sayı kralı patentli Derrick Obasohan, eski Karşıyakalı Alvin Snoow,Oyak Renault'tan Mutlu Demir,son olarak Kepez Belediye takımında oynayan eski oyuncumuz Ersin Görkem ve  Türk Telekom'dan Michael Wright'ı transfer ettiler.Michael Wright yapılan başvurunun kabul görmesiyle,bu sezondan itibaren Türk statüsünde oynayacak.Michael Wright'ın yeni ismi Ali Karadeniz oldu.

Bu sezon başında Antalya da düzenlenen Rixos Kupasında karşılaştığımız Medical Park Trabzonspor'u; 79-62 gibi farklı bir skorla yenerek, Rixos Kupasında şampiyon olmuştuk.

http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/7919.php

Medical Park Trabzonspor Beko Basketbol Liginde şu ana dek oynanan 3 maçta; 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 10. sırada yer alıyor.Ligin ilk haftasında; deplasman da  Bornova Belediye takımına 81-76 yenilen Medical Park Trabzonspor, ligin ikinci haftasında Tofaş'ı evinde 84-81 yendi ve Beko Basketbol Liginde ilk galibiyetini aldı.Medical Park Trabzonspor Beko Basketbol Liginin 3.haftasında ise, Bursa da Oyak Renault'a 79-65 yenilerek ligde ki ikinci mağlubiyetini aldı.

Medical Park Trabzonspor'un en skorer oyuncuları; oynadığı 2 maçta, maç başına 20,5 sayı ortalaması  oynayan Ali Karadeniz ve oynadığı 3 maçta maç başına, 14,7 sayı ortalaması ile oynayan Alvin Snoow oldular.Takımın ribaund lideri ise, 11,5 ribaund ortalamasıyla Ali Karadeniz oldu.Beko Basketbol Liginin ve Medical Park Trabzonspor'un maç başına 6 asist ortalamasıyla oynayan Alexander Rasic ise takımın bir diğer istatistik lideri...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder