15 Ekim 2011 Cumartesi

Kupaya 2 Kala!: 85-58



Engelsiz Aslanlar'ımız bu sabaha karşı 05.00'da Kıtalararası Kupa, Kitakyushu Champions Cup, grup aşaması ikinci maçında ev sahibi Miyagi Max'ı 85-58 mağlup etti. İlk yarısı 45-31 Galatasaray'ımızın üstünlüğü ile geçilen karşılaşma sonucunda takımımız grupta liderliğini sürdürmekte.

Maç yayını olmadığı için takip edemedik, o yüzden dünkü gibi bir yorum yapamıyorum.

Grubumuzun diğer maçında ise Seul MG, Perth Wheelcats'i 54-48 mağlup etti. Bizi zorlayacağını düşündüğüm Perth'in bu durumda olması beni şaşırttı.

Yarın saat 03.00'da Seul MG ile gruptaki son karşılaşmamızı oynayacağız. Finale kalamamamız için Miyagi'nin Perth'i yenmesi, bizim de Seul'e 43 sayı farkla yenilmemiz gerekecek. İlk şart gerçekleşebilir ancak ikinci şartın neredeyse imkansız olduğunu söylememiz doğru olur. Hatta bu maçtan da oldukça rahat bir galibiyet bekleyebiliriz.

Sabah 08.00'da ise final mücadelesi var. Bu maç canlı olarak yayınlanacak. Rakibimiz muhtemelen Miyagi Max olacaktır zira Perth'in finale kalabilmesi için Miyagi'yi en az 11 sayı farkla yenmesi gerekecek. İlk iki günkü performansların ardından bunu da gerçekleşmesi zor bir ihtimal olarak görüyorum. Yine de spor bu, her sonuca hazırlıklı olmak lazım.

Takımımız 18 Ekim sali günü sabah 06.00'da İstanbul'da olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder