31 Ekim 2010 Pazar

Mersin Büyük Şehir Belediye Maçına Doğru


Galatasaray Medical Park; TKBL 2.haftasın da, bugün saat 16,00 da deplasmanda Mersin BŞB takımına konuk olacak.Mersin BŞB takımı, geçen sene normal sezonda ligi Fenerbahçe'nin arkasından 2.sırada bitirmişti.Geçen seneye göre Mersin BŞB takımı bayağı zayıfladı.En önemli kaybı, şu anda Galatasaray Medical Park koçu olan CeyhunYıldızoğlu idi.Diğer önemli bir kaybı ise; geçen sezon ligin ilk yarısında Mersin de oynadığımız maçta, takımımıza 28 sayı atan Barbara Ree Turner oldu.


Geçen sezon Mersin BŞB takımıyla oynadığımız 5 maçta, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştık.Bu aldığımız mağlubiyetin skoru 97-68 idi.Bu sezon ise; hazırlık kapsamında oynadığımız kupalarda, üç kez karşılaştık.Bu üç maçı da kazanmayı bildik.


14 Eylül: Mersin Bşb 60 - Galatasaray Medical Park 68  
http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/7873.php )
8 Ekim: Galatasaray Medical Park 76 - Mersin Bşb 54 
http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/8112.php )
10 Ekim: Galatasaray Medical Park 77 - Mersin Bşb 63
http://www.galatasaray.org/basketbol/bayan/haber/8126.php )

Takımın başına; Galatasaray Medical Park'ın eski koçu olan Zafer Kalaycıoğlu'nu getiren Mersin Bşb takımı, bu sezon lige, Ceyhan Belediye takımına deplasmanda 68-62 yenilerek başladı.Galatasaray Medical Park ise; Abdi İpekçi Arena da, ligin yeni takımı Alanya Belediyespor'u 90-62 gibi farklı bir skorla geçerek lige iyi bir giriş yaptı.

İlk maçlarda takımların skorerleri;

Mersin Bşb'nin Ceyhan Belediye ile oynadığı maçta; Mersin Bşb adına en skorer isim 19 sayı ile Costance Jinks oldu.Jinks,daha önce Migros'da da oynamıştı.

Costance Jinks; 170 boyunda ve guard mevkisinde oynuyor.

Galatasaray Medical Park'ın Alanya Belediye ile oynadığı maçta, Galatasaray Medical Park adına en skorer isim 17 sayıyla Sylvia Fowles oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder